Får du aldri nok av Bergen?

At Bergen er vakkert og allsidig, finnes det liten tvil om.

Er du en av de som reiser til Bergen så ofte du har mulighet til det? Det er jo ikke så rart, ettersom det faktisk er en spennende by. Spesielt om du er veldig glad i det maritime livet, det å bo ved kysten, faunaen langs norskekysten og ikke minst maten fra havet.

Bo ved vannet

Tenk deg å bo et sted hvor det i historien har skjedd utrolig mye. Du føler historiens sus fra veggene mens du sovner til bølgeskvulp ved Bryggen. Det finnes mange hotell som ligger i bygg fulle av historie og er du smart, så booker du hotell god tid i forkant, og du gjør det på nett.

Det finnes et hav av mulige sider, så det gjelder å velge en side som har prisgaranti og som gir deg all informasjon du trenger. Et eksempel på en slik side er http://www.hotellbergensentrum.com hvor du finner alt om hotellenes beliggenhet og fasiliteter.

Kulinarisk reise?

For alle som er opptatt av sjømat er Bergen nærmest å regne for et mekka, ettersom de har noe av den fineste sjømaten som kan finnes i Norge. Det er ferskt, det er kortreist og ikke minst det tilberedes veldig bra på byens mange restauranter.

Du trenger ikke gå langt for å finne de gode restaurantene ettersom samtlige av dem ligger på Brygga og området rundt der. Du finner også en lekker restaurant oppe ved Ulrikken, hvor du har utsikt over hele Bergensområdet.

Vær forberedt på været!

Om du har vært i Bergen er det en ting du garantert vet godt og det er at man må være godt kledd for all slags vær. Høst, vinter og vår kan tidvis være veldig surt og ikke minst vått. Selv på sommeren kan du risikere en god del regn, ettersom byen ligger i en dal omringet av ikke mindre enn 7 høye fjell. Ta derfor med deg paraply, regntøy og støvler om du tror at du kommer til å trenge det. Ellers er det bare å nyte Bergen by!

Regn i Bergen